Alles over een uitvaart in Zwolle

Uitvaartverzorging De Eenvoud

Een eerbiedwaardige uitvaart hoeft niet veel te kosten

Uitvaartverzorging De Eenvoud verzorgt door heel Nederland eerbiedwaardige begrafenissen en crematies. De Eenvoud is een unieke budgetonderneming die voor mensen een waardige goedkope uitvaart wil verzorgen.

De Eenvoud wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. De Eenvoud is er voor de eenzame mens, maar ook voor goedverzekerde families – kortom: voor iedereen. Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer.

Omdat de Eenvoud het belangrijk vindt dat mensen op een goede manier afscheid kunnen nemen, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect.


Contact

Bezoekadres  :  Oudestraat 1551
8261CL  Kampen
Postadres  :  Oudestraat 1551
8261CL  Kampen
E-mail  :  info@uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl
Web  :  www.uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl
Telefoon  :  0619441523